Servera med bär och lönnsirap efter smak. Blanda det med ägg, grädde och vatten. Stek i medelvarm panna med smör ungefär 1-2 minuter på varje sida. Sanna Livijn Wexell 50 g Mat & Bak Smör/Margarin. 20 g Mat & Bak Smör/Margarin. 8 dl Sirap Lönn. 100 g Blåbär. 100 g Hallon Färska
Hade jag haft hallon och/eller blåbär hemma hade jag toppat mina pannkakor med detta. Vem gillar inte härligt tjocka pannkaksplättar, med andra ord americanpancakes, till frukost
Det går såklart bra med annan frukt eller bär – varför inte våra svenska fantastiska blåbär. Vill du börja din morgon med något som både är en fröjd för ögat och för munnen så kan du börja den med en sån här frukost
Jag tror att det har att göra med tillbehören, smör och sirap i kombination med mina USA besök. Det kanske också har lite med bekvämlighet att göra, tunna pannkakor har en tendens att ofta gå sönder
Det vi åt var americanpancakesmed stekt bacon, lönnsirap och lite färska hallon. Blanda ihop hela klabbet och stek på medelhög värme med smör i en plättlagg
Stek sedan på medelvarm värme, och servera med skivad banan och nutella, eller hallonsylt. Förutom äggröra, bacon, mackor, juice och karamellkaffe stekte Terece otroligt goda americanpancakes, glutenfria som ni förstår
Servera med det du gillar, tex vispad grädde och färska bär eller en god sylt. Nu trode jag att jag hade en liten lugn stund med barn som lekte fint på övervåningen
Servera med bär och lönnsirap efter smak. Blanda det med ägg, grädde och vatten. Stek i medelvarm panna med smör ungefär 1-2 minuter på varje sida. 1 lönnsirap. 1 blåbär
Mixa alla ingredienser utom blåbär till en slät smet med stavmixer eller i matberedare med kniv. Hetta upp smör eller olja i en stekpanna på medelvärme
Hon serverade sina medblåbärssirap, jättegott. Ursprungsreceptet är Nigellas "americanpancakes",. Det här grundreceptet har jag använt och bearbetat med diverse smaksättningar genom åren,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.