Ambrosiamuffins Ställ ut 15 muffinsformar på en plåt. Mät upp potatismjöl med råge och blanda med bakpulver. Rör fett med socker till en luftig massa Hemmets Journal
Ambrosiamuffins med " lock " Smält smöret. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker, vänd ner det i smeten, växelvis med det smälta smöret Matklubben.nu
Ambrosiamuffins Ugn. 200°. Ställ ut 15 muffinsformar på en plåt. Mät upp potatismjöl med råge och blanda med bakpulver. Rör fett med socker till en luftig massa Matklubben.nu
Ambrosiamuffins 1. Ställ ut 15 muffinsformar på en plåt. Mät upp potatismjöl med råge och blanda med bakpulver. 2. Rör fett med socker till en luftig massa Hemmets Journal
Ambrosiamuffins Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Rör i mjöl blandat med bakpulver. Tillsätt apelsinskal och matfett Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.