Trying a new recipe free from gluten and refined sugar. If you have a sweet tooth this recipe might not make you jump with excitement but if you have cut down on sugar this is a recipe for you to try
This bread is really good. I love the taste from the almond butter and coconut flour. I have done Swedish "Smörgåstårta" with it and I eat it to different soups and of course for breakfast
Instagram 100kitchenstories. Har ni saknat mina frukostskålar. Det är en speciell känsla av att äta en frukost i skål, som har garnerats med lite extra försiktighet och ömhet i fina färger och med ljuvliga ingredienser, och det är anledningen till varför jag har saknat att äta detta
Just nu, just i denna lilla stund på jorden, är livet rätt gott. En god middag är avnjuten, barnen sover (äntligen) gott i sina sängar, ett glas rött står framför mig, regnet har äntligen (ja ni läste rätt, äntligen) börjat at falla och kanske kan man våga hoppas på en OS-medalj om ett tag
Det har blivit en hel del godisbollar på senaste tid och det här experimentet blev lyckat. Resultatet är mjuka bollar som smälter i munnen och har en hint av kaffe
1 1/3 cup (200g) almonds, whole. Put everything into a high-speed blender and blend until smooth. Leave in the fridge for a couple of hours to firm up if required
Place almonds, water, vanilla, dates and salt in a high speed blender, and blend until smooth. Soak almonds in cool water, overnight or 8-12 hours. 1 cup raw almonds
En kaka med lite mera tuggmotstånd pga. mandelmjölet och polentan. Jag gillar den grövre konsistensen kakan får, men samtidigt är den len i smaken av ricottan och fräsch av citrusfrukten
Fudge förknippas ju vanligen med grädde, smör, socker och choklad. Jag har gjort en hälsosammare version av fudge som innehåller dadlar, mandelsmör och mandelmjöl
Åh, de här blev så goda. Påminner om de havrebollar jag gjorde som barn. Men dessa är nyttigare och passar bra till mellanmål eller som ett snack efter ett träningspass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.