Ringla över lite extra olivolja och strö över parmesan. Vanligtvis brukar man beräkna ca 70 g okokt pasta per person, men eftersom det var så mycket grönsaker nöjde maken och jag oss med tre "bollar" fettuccine som tillsammans vägde ca 120 gram, och vi blev mätta och nöjda. 1 liten urgröpt zucchini - vägde ca 200 g när den var tillfixad. ca 70 g okokt pasta. 1 liten urgröpt zucchini - vägde ca 200 g när den var tillfixad
Och nu till lunch stillade jag min väldiga längtan efter ädelost (man får bara äta ädelost om man hettar upp den, hälsar vän av gravidordning) med en god vegopasta
I frysen hittade jag en munter liten majskolv som resolut flörtade med mig och därmed landade huvudrollen i en skön vegopasta som smakade hett och hälsosamt
Krydda med extra nymald svartpeppar och gärna flingsalt. Sätt ugnen på 200°. Dela paprikan i fyra bitar. Lägg dem med skinnsidan uppåt på en plåt i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.