Maja följer jag på Instagram (Majas LCHF) och hon har massor med trevliga recept. Majas ostplättar. Äntligen fick jag tummen ur att göra dessa plättar/bröd som så många redan testat
Mosa leverpastejen, 1 tub majonäs och 2,5 dl vispad grädde i en bunke. Skär av kanterna från franskbrödskivorna och lägg ut dem på en stor bricka, ungefär 5x6 (beroende på brickan kanske det inte passar. Vispa 5 dl grädde och rör sen ner kaviarn och 1 tub majonäs. 2 lättmajonäs á 275 g
Vad ska du göra i maj. Äntligen…MAJ. Älskar maj. Eftersom det både är bra för plånboken & miljön att välja mat efter säsong tänkte jag uppdatera er på maj månads godaste pärlor
Kiwi-krusbärsmarmelad1 liter snoppade krusbär6-8 skalade och skivade kiwi1 dl vatten7-8 dl syltsockerev 1 krm natriumbensoatKoka krusbär, kiwi och vatten i ca 10 minuter. 6-8 skalade och skivade kiwi
Åt denna soppan för första gången när jag var i usa för ett par år sedan. Sen åt jag det en gång när jag var ute och seglade med min far och hans fru i skärgården, då var dom självplockade
Fredag. Har ingen koll på dagarna riktigt men skönt är det att vara ledig. ). nu på morgon har vi besökt affären, tänkte gå runt hammarn med tjejerna men de regna
tills termometern visar 65 grader. 65 grader. Kändes ju så där att fira att våren är på ingång när vi har haft sommar en längre tid nu, särskilt när det regnade hela dagen
Blanda alla ingredienser till pajdegen och låt det stå kallt i minst 30 minuter. Kavla sedan ut degen så att den täcker en smord pajform (antingen rund eller oval)
Första maj. Känns otroligt skönt måste jag säga, maj är en av mina favoritmånader på året. Idag blev det en lång och skön sovmorgon, men det var kanske inte så konstigt med tanke på att det blev rätt sent igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.