Äntligen fick jag tummen ur att göra dessa plättar/bröd som så många redan testat. Maja följer jag på Instagram (Majas LCHF) och hon har massor med trevliga recept
Mosa leverpastejen, 1 tub majonäs och 2,5 dl vispad grädde i en bunke. Skär av kanterna från franskbrödskivorna och lägg ut dem på en stor bricka, ungefär 5x6 (beroende på brickan kanske det inte passar. Vispa 5 dl grädde och rör sen ner kaviarn och 1 tub majonäs. 2 lättmajonäs á 275 g. 1 smörgåspickles 275 g. 5 dl grädde. 5 dl grädde. 5 tomater
Blanda en god kallpressad svensk rapsolja(0,5dl), äppelcidervinäger (2maks), nypa Himalayasalt, lite svartpeppar, paprikapulver, Agavesirap(1msk), blanda in maskrosbladen. När all buljongvatten är i mixa in jordärtskockan och låt sjuda på svag värme i ca 5 minuter
Tror att jag kokade den drygt 5 minuter. Koka upp och koka på svag värme ca 5 minuter. För ett par år sedan planterade jag en krusbärsbuske i trädgården
Jag hittar inspiration till min mat och recept från flera olika ställen. Om jag är intresserad av en specifik maträtt så googlar jag ofta och ändrar och justerar med mått och ingredienser så det passar min kost
Häll i matlagningsgrädden i kastrullen, smaka av med salt och peppar, låt koka i ca 15 minuter. Åt denna soppan för första gången när jag var i usa för ett par år sedan
5. 5. 5. F. ä. r. s. k. g. i. l. a. d. p. f. å. n. v. t. D. e. h. m. y. b. ö. j. u. o. c. I. R. V. ,. N. S. x. P. G. M. E. B. 6. -. 8. 2. 0. 4. 1. /. K. d l
50g smör( hårt i små bitar eller flytande). Sätt ugnen på 225 grader. Grädda sedan i mitten i ca 15 minuter. 50g smör( hårt i små bitar eller flytande)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.