Vi gör en rejäl sats och färgar med de karamellfärger som vi har hemma för tillfället. 1,5 msk alun eller citronsyra (tillsätts för att degen ska bli smidig och inte kladda). 1,5 msk alun eller citronsyra (tillsätts för att degen ska bli smidig och inte kladda)
Krämig laxgryta med saffran – så gör du bästa fiskgrytan Snabb auberginegratäng Ingredienser 4 portioner 2 auberginer 3 gula lökar olivolja eller smör, till stekning 1–2 tsk mynta, torkad ½ dl färsk persilja, finhackad 150 g fetaost 1 dl riven ost 2 dl vispgrädde salt och peppar Gör så här Sätt ugnen på 200 grader. Låt stå minst 30–40 minuter, tills gratängen fått fin färg och grädden bubblar. 3 gula lökar
Vad vill du att maten du äter ska göra med dig. Mitt recept på snickersglass görs på just banan. Genom att dricka guldmjölk så får du i dig en bra dos med den fantastiska gurkmejan,
Kalla mig gärna nörd om du vill, idag ger jag dig fem vegan salladstoppingar som gördig glad. Jag har försökt komma på vad det egentligen är som gör att en sallad smakar så gott
Låt kakan svalna gör under tiden glasyren. 2 l havregryn4 dl socker2 msk vaniljsocker400g margarin4 st äggvitor3/4 dl kakaoSätt ugnen på 200C. Bred ut smeten på en bakpåltspappersklädd långpanna (ca 25 x 30 cm) och grädda mitt i ugnen ca 8 min. 150 g margarin eller smör2 ägg3 dl socker2 tsk vanillinsocker1 msk siktad kakao4 1/2 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 1/2 dl mjölkGlasyr. 75 g margarin eller smör2 msk kallt kaffe1 msk siktad kakao2 tsk vanillinsocker3 1/2 dl florsockerSmält fettet och låt det svalna. Häll smeten i en smord och bröad långpanna 30x40 cm. 3/4 dl kakao. 30 cm. 3 dl socker
Precis som det låga kaloriinnehållet gördig gott både nu och på sikt ger även juicerna dig en boost med sitt rika innehåll på vitaminer, antioxidanter och superämnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.