30 minuter. 21 Februari 2016. Kött,. Sås. Lchf Ribbs med Fetaoströra med smak av Örtkryddor Provencal. Längtar till vår och sommar, med sol, bad och grillkvällar
Vi fortsatte med projekt köksträdgård förra sommaren men tyvärr blev det inte så mycket planterat som vi önskat, men några rabarberplantor petade vi ner och till min glädje verkar de ha trotsat vinterns kyla och lyckats med bedriften att kravla sig upp ur jorden, hurra
När det gäller fett så har jag bytt ut alla lightprodukter mot fullfeta produkter, jag steker mycket i smör, äter kokosfett, har alltid en "klick" sås eller dippsås till maten, detta för att jag blir mycket mättare av detta vilket gör att jag äter mindre portioner
Godmorgon. Nu när vi har julledigt passar vi på att ta sovmorgon vilket resulterar i sena frukostar. Ofta när vi är lediga äter vi äggröra och bacon men idag lyxade vi till det med bärsmoothie och två sorters frukostfrallor (recept kommer)
Smörstek champinjonerna med vitlök, när man är nöjd häll av dom och byt till baconfräsning istället. Gör ren pannan, sänk värmen till 2 av 9, eller liknande, i med en liten klick smör, champinjonerna och bacon. I med 1 tsk Samba Olek, och LITE salt och peppar, låt puttra i minst 5 minuter innan avsmakning sker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.