Om en stund ska jag åka ner på byn och handla lite mat inför helgen. Äntligen fredag. Det har varit en tuff jobbvecka för min del, därav bristen på aktivitet här inne
Förra helgen provade jag ett urklippt recept som väntat länge. Jag hade tänkt fira bloggens födelsedag 15 februari med utlottning av fina ovanliga fröer, men det får bli nu under helgen istället
Men nu är det helg och jag tänkte att ni ska få ett middagstips såhär inför helgen och allt. Teriyakilax med avocado & tomatsalsa4 pers1 rödlök2 avocado2 tomater½ lime1 msk olivolja2 dl japansk soya4 msk socker1 dl vitt vin1 dl vatten4 st laxfiléer
Den här sagolikt goda chokladmoussebakelsen njöt vi av i lördagskväll. jag menar, en seg chokladbotten toppad med len chokladmousse på ett krispigt chokladflarn, kan bara bli succé både för öga och gom
I helgen har Lisa och hennes pojkvän Kim varit hemma från Uppsala och det är lycka det. Jag ville laga något nytt och spännande men Lisa ville ha älgkött så hon fick bestämma och det var ett riktigt bra val
På MAT&VÄNNERS webbsida kan du se hur du styckar en kyckling. Kyckling är magert kött som passar finfint nu, när det är lite mer åtstramande hälsotider och Helgens Höjdare är den här kycklingrytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.