Börja med att hårdkoka äggen, 10 minuter, låt de sedan ligga i kallt vatten och svalna. Mosa leverpastejen, 1 tub majonäs och 2,5 dl vispad grädde i en bunke. Vispa 5 dl grädde och rör sen ner kaviarn och 1 tub majonäs. 2 lättmajonäs á 275 g. 10 ägg
Vad ska du göra i maj. Äntligen…MAJ. Älskar maj. Eftersom det både är bra för plånboken & miljön att välja mat efter säsong tänkte jag uppdatera er på maj månads godaste pärlor
Kiwi-krusbärsmarmelad1 liter snoppade krusbär6-8 skalade och skivade kiwi1 dl vatten7-8 dl syltsockerev 1 krm natriumbensoatKoka krusbär, kiwi och vatten i ca 10 minuter
Låt koka i ca 10 minuter. Åt denna soppan för första gången när jag var i usa för ett par år sedan. Sen åt jag det en gång när jag var ute och seglade med min far och hans fru i skärgården, då var dom självplockade
Fredag. Har ingen koll på dagarna riktigt men skönt är det att vara ledig. ). nu på morgon har vi besökt affären, tänkte gå runt hammarn med tjejerna men de regna
Ta upp den färdigstekta steken och låt vila 10 minuter innan du skär upp den. Kändes ju så där att fira att våren är på ingång när vi har haft sommar en längre tid nu, särskilt när det regnade hela dagen
Nagga degen med en gaffel och förgrädda den i ugnen 10 minuter på 200 grader. Blanda alla ingredienser till pajdegen och låt det stå kallt i minst 30 minuter
Första maj. Känns otroligt skönt måste jag säga, maj är en av mina favoritmånader på året. Idag blev det en lång och skön sovmorgon, men det var kanske inte så konstigt med tanke på att det blev rätt sent igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.