Maja följer jag på Instagram (Majas LCHF) och hon har massor med trevliga recept. Majas ostplättar. 1 tsk bakpulver. 1 msk fiberhusk. Grädda tills de blir gyllenbruna, ca 7-10 min. 1 tsk bakpulver
Häll lag 1 kokande över så fisken täcks och låt sjuda i fem minuter. Häll av Lag 1 och flytta fisken till serveringskärlet. 1 kg urbenad strömming. Lag1. 1 dl ättiksprit. 1 dl vatten. 10 kryddpepparkorn krossade
Börja med att hårdkoka äggen, 10 minuter, låt de sedan ligga i kallt vatten och svalna. Gör sen 1a lagret. Mosa leverpastejen, 1 tub majonäs och 2,5 dl vispad grädde i en bunke. Smeta sen på 1a lagret och lägg därefter på ett lager franska som du sen smetar ut 2a lagret. Vispa 5 dl grädde och rör sen ner kaviarn och 1 tub majonäs. 2 lättmajonäs á 275 g. 1 smörgåspickles 275 g. 1 liten tub kaviar 190 g. 1 förp. 12 skivor kokt skinka. 1 citron. 1 kg räkor. 10 ägg
Vad ska du göra i maj. Äntligen…MAJ. Älskar maj. Eftersom det både är bra för plånboken & miljön att välja mat efter säsong tänkte jag uppdatera er på maj månads godaste pärlor
1 påse musslor½ liter vitt, torrt vin½ liter vatten1 gullök2 fänkål2 potatisarsalt och peppar3 dl matlagningsgräddeBörja med att hacka löken och den ena fänkkålen. Låt koka i ca 10 minuter. Häll i matlagningsgrädden i kastrullen, smaka av med salt och peppar, låt koka i ca 15 minuter. 1 påse musslor. 1 gullök
1 ägg och 1 msk socker vispas ihop (jag använde vanlig handvisp). tillsätt 1,5 dl mjölk, 1,5 dl vetemjöl och 1,5 dl potatismjöl. Jag läste att den ska vara 180 grader, men orkade inte mäta. Jag såg recept på struvor med 1 ägg och bara 1 dl mjölk och 1 dl mjöl också. 1 ägg och 1 msk socker vispas ihop (jag använde vanlig handvisp). 1,5 dl mjölk,. 1,5 dl vetemjöl och. 1,5 dl potatismjöl. 1 ägg och. 1 dl mjöl
1. skinkstek, på minst 1 kg. 1. 1. Sätt igång ugnen på 150 grader. Räkna med att det tar 11/2 timme. In i ugnen igen och dra upp värmen till 175 grader. Ta upp den färdigstekta steken och låt vila 10 minuter innan du skär upp den. 1 kg
Nagga degen med en gaffel och förgrädda den i ugnen 10 minuter på 200 grader. 250 g lättkesella 1%. 1 msk vatten. 1 paprika. 1 tsk svartpeppar. 1 tsk salt
150 g (3 dl vetemjöl)2 tsk (Marabous) bakpulver2 ägg60 g (2 msk) smör180 g (2 dl) socker1 dl pressad apelsinsaftFormen. Vispa ägg och socker poröst och blanda i rivet skal av 1-2 apelsiner och fettet. (175-225 grader) omkring 45 minuter. 150 g
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. F. ä. r. s. k. g. i. l. a. d. p. f. å. n. v. t. D. e. h. m. y. b. ö. j. u. o. c. I. R. V. ,. N. S. x. P. G. M. E. B. 6. -. 8. 2. 0. 4. 5. /. K. d l
Första maj. Känns otroligt skönt måste jag säga, maj är en av mina favoritmånader på året. 1/2 tsk salt. Grädda sedan i mitten i ca 15 minuter. 1/2 tsk salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.