Under den sista dagen i New York besökte jag och Artur One Lucky Duck (vi var på Gramercy, 125 East 17th street), vilket är ett raw food-café som hör ihop med raw food restaurangen Pure Food and Wine, som jag berättade tidigare om (den ligger precis bredvid)
//And a certain little boy was so lucky that he got to eat cake in bed, it's probably not a bad idea to have a food bloggins mother in certain situations
// But now my stomach is so hungry so it´s time to make food, lucky that it goes fast. Dagens pastarätt tror jag att jag smaksätter med tomatpesto, det är bara att tillsätta 1-2 tsk i pannan när du fräser på räkorna och sen toppar jag nog med riven parmesan som jag har i en påse. //Today's pasta dish I think I flavor with tomato pesto, it's just adding 1-2 teaspoons in the pan when you frie the prawns and then I probably top it of with grated Parmesan cheese I have in a bag
Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel, bara helt underbar frukt och den mängd extra sötma som du väljer (behövs bara om du använder lite sura bär- eller fruktsorter)
// But now my stomach is so hungry so it´s time to make food, lucky that it goes fast. Dagens pastarätt tror jag att jag smaksätter med tomatpesto, det är bara att tillsätta 1-2 tsk i pannan när du fräser på räkorna och sen toppar jag nog med riven parmesan som jag har i en påse. //Today’s pasta dish I think I flavor with tomato pesto, it’s just adding 1-2 teaspoons in the pan when you frie the prawns and then I probably top it of with grated Parmesan cheese I have in a bag
The apple season is finally coming, and there are plenty of apples in the shops – and I can imagine many of you who are lucky enough to have apples in your gardens are enjoying every bit of it
På kvällarna knäcker frallorna extra som både korv- och hamburgerbröd. Blanda degen väl med hjälp av elvisp med degkrokar, Kitchen Aid (om du besitter en sådan, you lucky bastard) eller någon annan maskin med lagom många hästkrafter
One Lucky Duck (vi var på den som ligger på Gramercy, 125 East 17th street) är ett raw food-café som hör ihop med raw food restaurangen Pure Food and Wine (den ligger precis bredvid)
Jag har blivit moster igen, "lucky me". 1-2 tsk vaniljsocker. På papprad plåt spritsar du ut marängerna och gräddar dem 30 - 40 minuter, beroende på marängens storlek. 1-2 tsk vaniljsocker
Lucky them. Jag har nyligen börjat leverera matlådor till ett företag. Lådorna skall hålla hög kvalitet, vara genomtänkta och vara med sprängfyllda med näring
Kategori - Favoriter. Once the cookies have cooled, place about a nickel size of chocolate on the center of four cookies and sandwich with remaining cookies
Lucky me, en liten bit LCHF-pizza fanns kvar i frysen så den värmer jag på till kvällens middag. Har spenderat ännu en fredagkväll som barnvakt till fyra av mina syskonbarn
Lucky for me the rest of my family, even the five and six year olds, likes it to. ½-1 tsk flingsalt. Tryck ner det hela kolorna en bit och baka mitt i ugnen 20-30 minuter tills brownien är fast när man känner på den men fortfarande mjuk i mitten. ½-1 tsp sea salt flakes. Bake for 20-30 minutes until firm to touch but still gooey in the middle. ½-1 tsk flingsalt. ½-1 tsp sea salt flakes
LUCKY ME. Grädda skalet i 175 grader i ca 8-10 minuter tills skalet fått lite färg. Grädda pajen i 25-30 minuter. Förväll sparrisen i lättsaltat vatten i 3-4 minuter
So today I thought I’d just share this very simple and fast, but oh-so-delicious recipe with you. 1 mozzarella cheese, about 100 g (or use Burrata if you’re lucky enough to find that). 1 mozzarella cheese, about 100 g (or use Burrata if you’re lucky enough to find that)
In a bain-marie, melt down your hard butters and oils until fully liquid. Once the mixture is solid again, but not too hard, whip it up using an electric whisk, a food processor with a whisk attachment, or your KitchenAid (lucky you
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.