Den här glutenfira äpplekakan, där jag förutom den där övergivna potatisen även stoppat i färdigkokta stora, vita bönor som blivit över efter att ha gjort ett pajskal blev en hit
Tvätta och tärna potatisen. 1. Tillbehör. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg potatistärningarna i en ugnsfast form och tillsätt olivolja och salt efter smak
Det är här hemgjorda proteinbars är suveräna. bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Trä potatisen tvärs genom på ett spett. Skär ett diagonalt snitt i potatisen ner till spettet. Snurra sedan potatisen försiktigt från dig samtidigt som du skär ner till spettet
Dra potatisen där så du får helt perfekta skivor. Hej på er snyggingar. Tänkte ge er ett sjukt bra tips. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Skär ett kryss i skalet när de är klara och tryck ihop potatisen så att den öppnar sig. Lägg strimlad isbergssallad på potatisen och sedan en stor sked kycklingröra ovanpå
Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. Utöver styrka kan du laborera väldigt mycket med smaker i den här såsen – tillsätt lite vinäger för syra, lite sirap för sötma, tomatpuré för mer tomattouch osv
Skär potatisen och purjolöken i små bitar och fräs dem i en kastrull så att de får lite färg. Häll sedan över vattnet, tillsätt buljongtärningarna och timjanen och koka i ca 10-15 minuter tills potatisen är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.