Oavsett vilken typ av tårta jag gör så använder jag alltid, alltid "tre lika"-receptet för att det är ett recept som framförallt ger höga, luftiga och goda bottnar som man kan variera i oändlighet i smak
Blanda ihop gurkmix, senap, cayenne och gurkmeja till en senapsrelish. Det blir bäst smak om du gör relishen i förväg så att den får dra ett par timmar innan du använder den
Blanda ihop gurkmix, senap, cayenne och gurkmeja till en senapsrelish. Det blir bäst smak om du gör relishen i förväg så att den får dra ett par timmar innan du använder den
Rosta havregrynen i en torr och het stekpanna så det blir lätt bruna, och låt svalna. Lägg de skurna rabarberbitarna i en plastpåse med ½ msk potatismjöl och skaka om
Dela broccolibuketterna på mitten och lägg i en smord ugnsform med snittytan neråt. Dela den tunnskivadelufttorkade skinkan i mindre bitar och sprid över
Tillsätt bostongurkan, salt och vitpeppar, och kör till allt är blandat. Lägg upp röran på ett fat och forma den till en limpa som ni täcker med oliverna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.