Hur många gånger har vi inte fått höra kulinariska solskenshistorier om den där semesterlunchen som avnjöts på något sunkigt hak långt bort från de inställsamma turiststråken
En fest utan bubbel är ingen riktig fest. Eftersom jag har min butik Annies Stuga hinner jag inte med att stå och fixa och trixa med mat hela dagen innan vi ska ha bjudning
Det bästa med dennachokladiga efterrätt är att smeten kan förberedas dagen innan och sedan är det bara att grädda chokladfondanterna inför själva serveringen, sådant gillas starkt
Stort tack till Tess fina, gulliga, tålmodiga “fröknar”, ni har varit med och format mitt barn till en underbar, hjälpsam, artig, men också ganska envis och beslutsam tösabit
Det är tidig lördagsmorgon och jag sitter ensam (övriga familjen sover fortfarande) med en kopp kaffe och enenkel smörgås och njuter av tystnaden och den vackra morgonsolen som med sköra guldstrålar letar sig in trädgården och skapar ett nästan magiskt skimmer
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.