Örtstekt fläskfilé med kantareller och äppelklyftorPortioner. 4/br>Du behöver. 600 g fläskfilé 2 msk timjan, finhackad 2 tsk rosmarin, finhackad salt och svartpeppar kantareller och äppelklyftor
4-6 portioner 100 g smör/margarin3 msk sirap, ljus eller mörk½ dl strösocker2 dl maizenamjöl eller glutenfri mix--------4-6 syrliga äpplen1 msk kanel1 msk socker1 tsk ingefära (var lite försiktig med ingefäran för den har dominant smak)Grovhackad mandel eller mandelspån Ugnsvärme - 225 graderDela smöret i bitar och lägg i matberedaren
Det har blivit oerhört mycket äpplen i år och mina föräldrar har fått massor med plommon (själv fick jag inga pga krussjuka) så då gäller det att ta reda på allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.