Äppelfrossa
De andra bullarna
De andra bullarna
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 gifflar
  • 25 gram (1/2 paket) jäst
  • 100 gram smör
  • 2 dl mjölk
  • 1 krm salt
  • 1 krm mald kardemumma
  • 3 msk socker
  • 1 ägg
  • 5 dl vetemjöl eller ljust dinkelmjöl
  • 2 dl fint rågmjöl
  • 1 dl hasselnötter till garnering
  • 1 ägg till pensling
  • till pensling
  • 6 äpplen, helst svenska
  • 1 dl vatten
  • 3 msk strösocker
  • 2 msk farinsocker
  • 1 tsk kanel (eller en kanelstång)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.