Så har vi invigt Majoren i bakningens konster och premiärknådningen blev en bulldeg. Vilken fröjd med vår nya familjemedlem, även om degen såg oerhört liten ut där den snurrade runt i den stora skålen
Toscakaka i långpanna 6 ägg6 dl socker7,5 dl vetemjöl3 tsk bakpulver150 g smält smör1,5 dl mjölk Gör så härVispa ägg och socker vitt och pösigtTillsätt de torra ingredienserna växelvis med mjölk och smörGrädda i långpanna i 175 grader i ca 15 min (känn med sticka om kakan är färdig) Under tiden kakan gräddas görs enToscasmet 200 g smör2 dl socker5 msk vetemjöl5 msk mjölk4 dl mandelflarn el skållad och hackad sötmandel Gör så här Blanda alla ingredienser till smeten i en kastrullVärm på svag värme tills allt löst sigBred smeten på den varma kakan och grädda i ytterligare ca 10 minuter, tills den fått fin färg Toscakaka i långpanna 6 ägg
Fyll den med någon av mina fyllningar, eller fyll den med någon blandning som du själv tycker om. Vi har kalasat här hemma hela helgen, vi har nämligen så väldigt mycket att fira nu i november
* Blanda de fyllningar du vill ha, om du in te vill ha alla fyra. * Garnera med räkor, kräftstjärtar, rökt lax, röd- och svarkornig kaviar, gurka, citron, rädisor och oliver