Hoppas att du haft en skön söndag. Här sitter jag med datorn i knät, trötta och febriga barn i soffan och en kopp te på igång – jag har nog ett par vakna timmar till framför mig skulle jag gissa på
oj oj oj, det vattnas i munnen bara jag skriver det här, ha ha. Jag inspireras mycket av amerikanska bakverk när jag hittar på recept, jag menar kolla bara på alla underbara bakverk som kommer från USA
Lossa dem sedan från pappret och om du vill ha plattakakor låt dem ligga där tills de kallnat, men vill du ha böjda kakor så lägg dem över en träpinne, borstskaft eller dylikt och låt dem kallna där
Jag har alltid problem med att få bakplåtspapperet att sitta kvar när jag försöker vika upp det längs kanterna på kantiga formar men nu har jag kommit på lösningen
De är mättande och relativt “hälsosamma” med ett OK GI-värde för att vara kakor i och med att de är bakade på glutenfria havregryn, är sötade med honung och kryddade med kanel men jag föreslår att man äter dem som kakor (sötsaker) och inte som mellanmål