Mina chokladbiskvier. Igår lagade jag chokladbiskvier till min mammas födelsedag. Hennes favoritbakverk. Dom blev jättegoda och det är inte alls nån svårt att få till fina och goda biskvier
Maränger. 100 g äggvitor. 200 g strösocker. Röd pastafärg. Pepparmyntolja 4-5 droppar eller efter smak. Blanda äggvitorna med sockret och ställ över vattenbad
Vilket härligt vårväder det har varit ute. Passade på sitta vid vattnet och njuta av solen och värmen. Eftersom det är påskhelg tänkte jag passa på visa lite påskgodis som är både goda och busenkla att göra
Har man en marängbotten i frysen så går det på nolltid att göra en god tårta. 125 g mjukt smör/margarin1 dl strösocker2 äggulor1½ dl vetemjöl2 msk kakao2 tsk bakpulver1 dl mjölkMaräng3 äggvitor2 dl strösocker2 tsk vaniljsocker1 påse mandelspånFyllning3 dl vispgrädde1 brk mandarinklyftor2 bananerUgnsvärme - 175 graderVispa smör och socker