Ris à la Malta med apelsin- och hallonsallad Vispa grädden och blanda med risgrynsgröt, socker och vaniljsocker. Skär bort skalet från apelsinerna och även det vita Svt
Ris à la Malta – Mannerström Frukostens överblivna julgröt kan också bli en annorlunda ris à la Malta med ljust eller mörkt muscovadosocker och hallonsås alltommat.se
Ris à la Malta 1½ dl Arla® vispgrädde. 13 dl kall risgrynsgröt. 11 msk florsocker. 11 tsk vaniljsocker. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ dl Arla® vispgrädde 3 dl kall risgrynsgröt 1 msk florsocker 1 tsk vaniljsockerVispa grädden www.arla.se
Saffranspannacotta Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 min. Koka up grädde och socker i en kastrull. Ta kastrullen från värmen Arla
Saffranspannacotta Ingredienser Portioner. 4 2 gelatinblad 5 dl vispgrädde 1 paket saffran (à 1/2 g) 1/2 dl socker 1 tsk vaniljsocker Garnering passionsfrukter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen www.ica.se
Saffranscheesecake Smält smöret och låt det svalna. Mixa pepparkakorna fint. Blanda smör och pepparkakssmulor. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter Arla
Saffranscheesecake på chokladbotten Saffransbiscotti – baka julens godaste saffransskorpor. Godaste julgodiset med choklad som går snabbt att göra saffran alltommat.se
Skumtomtepannacotta Ingredienser Portioner. 6 100 g skumtomtar 5 dl vispgrädde Till garnering skumtomtar vispad grädde färska hallon Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen www.ica.se