Jul efterrätt

Jul efterrätt

  • 9 Recept
Ris à la Malta – Mannerström

Ris à la Malta – Mannerström

Frukostens överblivna julgröt kan också bli en annorlunda ris à la Malta med ljust eller mörkt muscovadosocker och hallonsås
Ris à la Malta

Ris à la Malta

1½ dl Arla® vispgrädde. 13 dl kall risgrynsgröt. 11 msk florsocker. 11 tsk vaniljsocker. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ dl Arla® vispgrädde 3 dl kall risgrynsgröt 1 msk florsocker 1 tsk vaniljsockerVispa grädden
Saffranspannacotta

Saffranspannacotta

Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 min. Koka up grädde och socker i en kastrull. Ta kastrullen från värmen
Saffranspannacotta

Saffranspannacotta

Ingredienser Portioner. 4 2 gelatinblad 5 dl vispgrädde 1 paket saffran (à 1/2 g) 1/2 dl socker 1 tsk vaniljsocker Garnering passionsfrukter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Saffranscheesecake

Saffranscheesecake

Smält smöret och låt det svalna. Mixa pepparkakorna fint. Blanda smör och pepparkakssmulor. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Skumtomtepannacotta

Skumtomtepannacotta

Ingredienser Portioner. 6 100 g skumtomtar 5 dl vispgrädde Till garnering skumtomtar vispad grädde färska hallon Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen