Sätt ugnen på 200°C. Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat, salt och chocolatechips i en skål. Vispa muscovadosocker och smör pösigt, tillsätt sedan äggen, ett i taget under vispning
Sätt ugnen på 175-200 grader. Rosta nötterna till bottnarna lätt i ugnen. Gnid av skalen mot en handduk. Mal nötterna och blanda dem med siktat florsocker
Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet. Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål
Kladdkaka. Sätt ugnen på 160°. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Smält chokladen i vattenbad. Rör samman de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig och sedan blandar man ihop de tillsammans
Jag har faktiskt aldrig smakat Macarons tidigare. Men jag har sett dem, många gånger. Överallt ser man ju dessa ljuvliga små bakverk och nu kände jag att det var dags att prova
Här om dagen testade jag att göra en koksgröt, men den föll mig inte riktigt i smaken. De som tycker om kombinationen av äggröra och kokos kan nog tycka om den