PingOlarsa bakokokbok

PingOlarsa bakokokbok

  • 4 Recept
Segt, håligt och väldigt gott

Segt, håligt och väldigt gott

Det här är mitt bästa bröd just nu. Det är håligt, segt och har mycket smak. Precis som jag vill ha det. Jag fick baka många gånger innan jag det blev som jag ville
Nyttigt bröd!

Nyttigt bröd!

Hur man än vrider och vänder på det så är bröd jäkligt gott. Idag blev jag grymt sugen på att baka, vilket var evigheter sedan (ungefär som inläggen här på sidan
Nyttigt bröd helt utan mjöl!

Nyttigt bröd helt utan mjöl!

Det är inte ofta som jag springer på och dessutom testar sådana nyttiga recept. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter som keso och massa fröer
Bröd i gjutjärnsgryta

Bröd i gjutjärnsgryta

Foto. Karin / bevemyrs blogg. En vardagskväll kan smaka så himla gott. Särskilt om det serveras nygräddat, charmigt, knubbigt bröd gjort i en gjutjärnspanna