Vi hade vänner på besök och jag gjorde chokladfondanter till dessert. Det var första gången som jag gjorde chokladfondanter och jag var faktiskt lite nervös för att de inte skulle släppa ur formarna, men det gjorde dom
Hej hej. Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
En kladdig superläcker browniebotten med en galet god mjölkchokladkolakräm på toppen. Om man vill ha bottnen mindre kladdig kan man grädda den i ca 35 minuter i stället för 26–30 minuter som det står i receptet
Créme brulée cheesecake bars. Créme brulée är en av de absolut godaste desserter jag vet. Därför tänkte jag att det måste ju gå att göra kakor som smakar som denna smarriga dessert
Crème anglais. Lägg gelatinblad i kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde
Hej på er,. Efterrättstips på ingång, håll i er – det här är goa grejer. ). Paj funkar alltid och om du tänker dig att du kombinerar det med pecannötter, kolasås och vaniljglass så förstår du att det knappt kan bli fel
Nu ligger Elsa och sover och jag sitter och slökollar på tv. Vi har precis kommit in från grannarna där vi varit och grillat, så mysigt och så himla gott
Nu gott folk ska ni få dreggla, detta hörrni är den godaste skapelsen jag någonsin satt tänderna i, tror jag gjort tre stycken redan å fler lär det bli
Baked Apple Trifle Cake. 2 september 2016 @ 23. 44. Har gjort denna kaka tidigare, dock lite annorlunda den gången då jag gjorde den i en större form och använde råa äpplen den gången
Glad onsdags kväll. Hoppas att ni haft en givande dag när vi tickar av ännu en dag närmare julafton. Vi har lite smått kommit igång med våra julförberedelser här hemma
”Härligt Hemma” Har valt ut sina 10 favoriter nämligen. 10 favoriter nämligen. För en tid sedan blev jag kontaktad av Aftonbladet för ett recept de var intresserade av
När du gjort den här pajen vill du inte äta någon annan. Krispig mandel, len choklad och så skärpan från rabarbern tillsammans med en kula riktigt bra vaniljglass tar i alla fall mig till något slags himmel