Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Att mat som är så enkelt att laga kan bli så gott. Fast det känner ju italienarna till sedan länge. Här tillagas en jättebiff i ugnen med buljong och lök, täckt av tomater och ost
Köttfärsfrestelse ala LCHF. Är det något som jag alltid älskat så är det potatis, potatisgratäng, stekt potatis, pressad potatis, hasselbackspotatis, hemmagjorda potatisklyftor i ugn, potatissallad, bakad potatis i ugn
1. Halloumi, ångkokt broccoli och kokta glasnudlar stekta i curry, paprikapulver och spiskummin. 2. Kokoskokt råris (använd kokosmjölk istället för vatten), ugnsbakad kyckling med fetaost blandat med grekisk yoghurt, soltorkade tomater och oliver + färgglad sallad till det
Ibland dröjer livet, ber som hemskt mycket om ursäkt. Här kommer ju de snabba energibollarna. Nu har jag gjort tredubbelsats till de här ovan, vääldigt mycket bollar