Delizie på egen pastadeg Rulla ihop från kortsidan. Sonen har ett tag efterfrågat färsk pasta så förra helgen bestämde vi oss för att det var nog dags igen Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Tunisisk chakchouka Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs löken i två minuter. Tillsätt paprika, vitlök och chili och stek under omrörning i 10 minuter Matklubben.nu
Chèvre chaud, gratinerad getost Chèvre chaud, en klassisk förrätt. Satsa på en god chèvre köpt ”över disk”, det blir ”sån skillnad”. (Ibland serverar jag som en sallad, utan bröd) Matochbakverkstan
En klassiker - Boeuf Bourguignon Gudrun, Per och nu Simone. Det är fascinerande det där namnen på höststormarna. Klass 3 varning och barnen skulle hämtas tidigare på dagis, och vid halv åtta satt vi fortfarande och väntade Gourmetmorsan
Italienska frikadeller i tomat- och paprikasås. Fantastiskt gott och så enkelt att göra. min nya favorit pasta är Barilla nr 9 och den passar utmärkt till denna rätt Carinas Mat och Prat
Moussaka när det kokat i 5 min så dra av från plattan o rör ner ett ägg och 1 dl riven ost. 5 min så dra av från plattan o rör ner ett ägg och Jordgubb o Lime
Recept - Albondigas I Spanien var jag ansvarig för att ta fram en spanskinspirerad meny för de måltiderna som vi skulle laga själva Lite unik