Dagens middag blev en god pastagratäng med saker som behövde ätas upp. Jag älskar när jag lyckas göra goda spontanmiddagar av mat som annars riskerar att slängas
Ingredienser Portioner. 4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Gör mördegen så här. Blanda alla ingredienser. Plasta in degen och ställ den kallt, gärna över natten. Kavla ut degen (ca 3 mm tjock), stick ut rundlar och tumma ut dem i mazarinformar
Ibland är det enkelt – 2 perfekt scramblade ägg till frukost och lite grönsaker. Det mår min mage bra av och det ger mig pigg och klar energi för dagen