Lammracks med rödvinssky Mixa och bred blandningen över köttet. Stick in en kötter-mometer och baka i ugnen i ca 40 minuter, tills innertemperaturen är 60° för ljusrosa kött. Låt köttet vila i 15 minuter och skiva det mellan varje ben Hemmets Journal
Pannbiff med grönpepparsås & tomat/mozzarellasallad Blanda i köttfärsen och ägget. Köttfärs,. Pannbiff med grönpepparsås & tomat/mozzarellasallad. Underbart goda biffar tack vare grönpepparsåsen Anna Ztyle -
Gravad hjort höjer smaken Svenskt viltkött är en riktigt nordisk delikatess. Så jag köpte mig en härlig bit hjortinnanlår till helgens middag i Kött&Viltspecialisten in Malmö Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Älgryggbiff Älgryggbiff m palsternack- o potatisraggmunk. Ingredienser. 2 personer. ca. 400g älgryggbiff. 450 g skalad potatis Karins Spis