Ostpanerad torskfilé. Hej och godkväll allesammans. Hoppas ni haft/har en bra helg hittills. Detta är min jobbhelg, så gårdagen och natten har jag spenderat på jobbet
4 pers. 4 pers. Köket bjuder idag på en krämig och god fiskgratäng. I glaset tipsar jag om ett friskt och prisvärt vin som passar utmärkt till denna rätt
Ingredienser till ca 50 köttbullar. 3,5 msk ströbröd. 1 dl grädde. 1 msk kalvfond. 500 gram köttfärs (välj själv om du vill ha nötfärs, blandfärs, kalvfärs
Koka upp ättika, socker och vatten under omrörning och kyl ner lagen till kylskåpskall. Skala och dela röd och gul lök på mitten och skär löken i tunna skivor
Lite då och då under årens lopp så har vi gjort helstekt Kalkon och då gärna en stor Bjässe som denna på 6 kilo, blir supergott när man låter den vara i ugnen länge med stuffing i och massa tillbehör a'la American Style