Mina favoriter

Mina favoriter

  • 5 Recept
Mina favoriter
Fylld fläskfilè och potatisgratäng

Fylld fläskfilè och potatisgratäng

Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort

Att tornera potatis - hur gör man och varför?

Tornera potatis. Visst blir det snyggt och säkert praktiskt i vissa fall men. Att först skala potatisen eller tornera med skalen kvar för att sedan forma en liten potatisbit med sex eller sju kanter känns lite meckigt
Stekt kycklingfilé

Stekt kycklingfilé

1 kycklingfilé per pers. / Tid ca 20 minIngredienser. 1 kycklingfilé/pers. (kan steka 4 st i en panna)2,5 dl vatten1 kyckling/köttbuljong1/2 citronsalt o peppar(här använt Webers Kick´n Chicken)Bryn kycklingfiléerna så de får fin färgPressa citronen över och kryddaHäll i vattnet och lägg i buljongtärningenRör runt så buljongen löser sigLägg ett lock på som täcker hela stekpannanLåt stå på svag värme i ca 13-15 minSe till att ösa skyn som finns i stekpannan på filéerna under tiden så de blir saftigaKLART