Pannbiff med stekt lök ärtor och ättiksgurka Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Ättiksgurka 0,5 st gurka 0,5 dl ättiksprit 1,5 dl vatten 1 dl strösocker Biffar 1 st gul lök 1 st ägg 1 dl standardmjölk 1 dl ströbröd 1 msk kalvfond 1 msk japansk soja 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 msk Mat www.tasteline.com
Otroligt krämig risotto med kantareller och parmesan Det här är en Risotto jag provsmakat och provlagat fram under lång tid, och nu är jag äntligen nöjd med receptet så då ska ni självklart få ta del utav det Sessas Delight