Jag älskar kalla såser men jag tycker inte om feta kalla såser. Det känns som att fettet lägger sig som en hinna i gommen och gör att det blir svårt för mig att att svälja och jag kan må lite illa
Vit sparris smakar ungefär som grön sparris, men ändå inte. Jag tycker bättre om den gröna, men den här somriga förrätten är det verkligen inget fel på
Nästan all sorts fisk står högt upp på var matlista, det svåra är att variera tillagningen. Här har gammaldags inkokt lax fått stå förebild, men givetvis tolkat på vårt sätt
Har du nån gång tittat på förpackningen på en bearnaisesås. Inte. Ta en titt får du se att även den finaste sorten i matvarubutiken innehåller en del saker som vi klarar oss bättre utan
Aioli kan du variera i en oändlighet. Du kan ha allt i från vitlök, chili, persilja, basilika osv. i. Det är bara fantasin som kan sätta stopp för vad du inte kan ha i
Tror inte att jag har skrivit ner detta recept till dig tidigare. Men herregud så barnsligt enkelt. Vem vill inte kunna göra sig egna majonäs eller Aioli
3 dl 2 vitlöksklyftor 1 dl grovhackad persilja 2 1/2 msk vatten 2 dl majonnäs 1 dl crème fraiche 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong