Paj med krabba och ädelost 40 g Arla® Svenskt Smör. 11 dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt. 12 dl grahamsmjöl. 12 små päron. 1200 g krabbkött www.arla.se
Skinkpaj 2016 - Recept Dagens paj blev "lite" välgräddad. - för jag slarvade med ugnsvärnen. Men i receptet är det rätt. Ingredienser pajdeg Rune Matomanen - Matälskare
Västenbottenpaj med rom och gräddfil En Västerbottenpaj är lite lyxig mat som kan förhöja en tisdagskväll. Den passar perfekt i många kombinationer Manfreds Mattorg
Räkpaj Gör pajdegen enligt receptet på brieostpaj. Ta ut ur kylen och förgrädda i 10 minuter. Strö i ost och räkor Hemmets Journal
Västerbottenpaj Pajskal. 125 gr smör3 dl mjöl1 msk vattenKnåda ihop i mixer till slät massa. Tryck ut i en form med löstagbar kant Annikas Bakery House