Mina favoriter

  • 3 Recept
Mina favoriter

Syltmunkar

Smält fettet i en kastrull. Häll i mjölken och låt den bli fingervarm (37 °). Smula sönder jästen i en bunke och rör ut den med degspadet

Glutenfritt bovetebröd

Ingredienser. 2,5 dl vatten. 0,5 dl ljus sirap. 1 tsk fiberhusk. 2 tsk torrjäst. 2 dl majsmjöl. 3 dl bovetemjöl. 2 msk olja
Bovetebröd - gluten och mjölkfritt

Bovetebröd - gluten och mjölkfritt

Saftigt bovetebröd Ingredienser. 2 dl bovete bovetemjöl2 dl krossat bovete 1 dl glutenfri mjölblandning1 msk fiberhusk1 tsk salt1 tsk bikarbonat1 dl linfrön1 dl lingonsylt2,75 dl alternativ till mjölk2 msk flytande honungRör ut fiberhusken i mjölken och låt svälla 10 minuter