Klassisk Skagenröra 500 gr räkor med skal. 2 dl majonnäs. 1-2 msk hackad dill. 1/2 citron, saften. 1 nypa cayennpeppar. 1 tsk tomatpuré Elsas Skafferi
Ostpanerad torskfilé Nåväl, mat på bloggen ska det i alla fall bli, och idag tänkte jag mig lite fisk. Jag älskar fisk, och så gör även mina barn, speciellt stekt, panerad sådan Vardagsmat a la Jess
Ugnsbakad torskfilé Skär salladslöken i sneda skivor och strö dem över fisken. Häll blandningen över fisken och strö över lite ströbröd Farmors mat
Ugnsbakad rödspetta Lägg filéerna i en form och stryk ett tunt lager smör/olja, pressa citronsaften över fisken och krydda med salt och peppar Julias tränings och motivationsblogg
Lax i dill- och limesås Det finns en måltidsform som de allra flesta har en relation till. Den ska vara god, mättande och ge energi så man orkar med dagen pamittlillasatt