Nåt som jag letat efter länge… Jag är ju galen i kebab när det gäller skräpmat. Hamburgare och pizza går helt bort om jag lyckas hitta en riktigt god kebab i pita
I fredagskväll åt vi kebab i pitabröd här hemma. Det hör inte direkt till vanligheten men när och OM så ska det vara gott och smaka som riktigt god ”kebab i pita”
Ett gott tips till lördagsmiddagen är verkligen hemmagjord kebab. Servera i pitabröd med vitkål, lök en het röd chilisås och vitlökssås eller som kebabtallrik med krispiga klyftpotatis
Hemmagjord kebab alltså. Och efter mitt senaste kebabinlägg så är nog många av mina läsare glada nu. Sen vill jag inte heller ha för mycket smak på själva kebabköttet, utan mer kryddor i kebabsåsen
Tog ett par försök innan jag kom fram till ett recept jag blev nöjd med, och trots detta så provar jag mig fortfarande fram med kryddningen när jag gör denna då det är lätt att få den för salt