Pilgrimsmusslor

Pilgrimsmusslor

  • 2 Recept
Sesampanerade pilgrimsmusslor asian style

Sesampanerade pilgrimsmusslor asian style

Ikväll har vi ätit de här goda pilgrimsmusslorna som förrätt och det blev hur gott som helst. Pilgrimsmusslor har alltid varit en favorit hos mig, tycker att smaken är jättegod och att när man steker dem ganska hårt så blir det en slags karamellig yta som blir väldigt god
Halstrad pilgrimsmussla med asiatisk touch

Halstrad pilgrimsmussla med asiatisk touch

4 personer8 stora pilgrimsmusslor (om du tar frysta låt de tina långsamt i kylen över natten)1/4 dl pressad lime (köp hem 2 frukter så räcker det)1/4 dl japansk soyasesamolja (bara några droppar)lite färsk chili i skivor (tunna skivor)salt och pepparlite smör att steka iBlanda soya och limesaften, smaka av med några droppar sesamolja (den har jätte stark smak så ta lite i taget) några skivor chili. 8 stora pilgrimsmusslor (om du tar frysta låt de tina långsamt i kylen över natten)