Den färdiga pajen. Ingredienser. 1,5 dl Finax glutenfri ljus mjölblandning1,5 dl glutenfria havregryn125 g vegetabiliskt margarin1 dl + 2 msk strösockerFrukt och bär som äpplen, rabarber och blåbärSå här gör du
En god julig och vintrig efterrätt från ICA buffé bjöd Karin på i julas. Perfekt att göra även nu när det finns pepparkakor över i skåpet, portionsform eller en stor form
Botten. Sätt ugn på 175 grader. Smält smöret i en bunke eller kastrull. Krossa Digestivekexen i en påse eller bunke och tillsätt till smöret samt till en grynig blandning
Vi testade en ny slags jordgubbspaj häromdagen som kallas "Krämig jordgubbspaj". Jag är lite mer för vanliga pajer med smuldeg och vaniljsås men vissa kan nog tycka den här är jättegod
Här kommer ytterligare ett recept med blåbär. Cheesecake är ju en favorit. Själv gillar jag bäst de som man gräddar i ugn eller de som bara behöver stå i kylen
Glad helg. Hoppas att ni har det riktigt bra blåsten till trots. För sjutton vad det blåser här uppe. Har ni någonsin fått känslan av att en dag går till spillo
Har bloggat om detta recept för länge, länge sedan, men det har ju blivit så enkelt att göra den här, nu när det går att köpa färdig karamelliserad mjölk
Hacka ihop alla ingredienserna till pajdegen med gaffel. Skala, kärna ur och skiva äpplena tunnt. Blanda äppelbitarna med kanel och sötningsmedel och lägg sedan i en ugnsfast form