Mina favoriter

Mina favoriter

  • 3 Recept
Mina favoriter
Tjälknöl av fransyska

Tjälknöl av fransyska

Tjälknöl av fransyska. Enligt ursprungsreceptet så använder man sig av älgkött när man tillagar denna delikatess
Nötstek med rosmarin, vitlök och bönragu

Nötstek med rosmarin, vitlök och bönragu

Sätt ugnen på 120 grader. Krydda steken med salt och peppar. Bryn i olivolja med vitlök och kryddor. Lägg i en ugnsfast form och stek klart i ugnen 1 1½ timme
Rödvinsmarinerad fransyska

Rödvinsmarinerad fransyska

Den som väntar på något gott. Efter 2 dygn i rödvinsmarinaden blev det en underbart god stek. 1,5 kg fransyska eller rostbiff1/2 flaska rödvinnågra lagerblad4 krossade vitlöksklyftornågra kvistar rosmarinsalt pepparPutsa köttet fri från hinnor och lägg ner det i påsen med marinaden