Ibland blir jag sugen på bröd, så därför bakar jag ibland ett bröd. Vanligtvis blir det Fröknäcke som är ett enkelt bröd att smeta ut på ett bakplåtspapper, men igår provade jag att baka ett mjukt bröd gjort på glutenfritt bovete
1 tsk bakpulver. 1 tsk bakpulver. Efter att ha testat å mixtrat å fixat har jag kommit fram till att de godaste glutenfria sconesen, dom gör man av det här
8 kakor2 dl havregryn2 mosade bananer, gärna åt det övermogna hållet2 msk jordnötssmör Rör ihop allt och tryck ut till runda kakor på en ugnsplåt med bakplåtspapper
Det är inte ofta som jag springer på och dessutom testar sådana nyttiga recept. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter som keso och massa fröer
23 Juli 2016. Bröd,. Glutenfritt,. Kräftskiva,. Laktosfritt,. Vegetariskt,. Vårbuffé. Fröknäcke. Jag ledsnar aldrig på det här fantastiskt goda fröknäcket