Igår blev det av. Ett recept jag velat testa ett tag men kräver lite planering eller snarare tid. Fastnade för en bild speciellt, av Meg Thompsons i övrigt alltid lika inspirerande och vackra bilder av hälsosam och naturlig mat
Glömde tyvärr fota allt gott jag gjorde till julbordet. ( Det här kortet är det enda som finns och är taget av min svägerska med hennes mobil när nästan allt var upplagt
Ingredienser. ½ burk jordnötssmör. 1dl socker. 1dl kokos. 2dl ljus sirap. 5dl havregryn. 30 g mjölkchoklad. Dessa små godbitar är perfekt när man är sugen på något riktigt gott och när energien behöver fyllas på
Det här är så himla gott. Jag vill ha en karamell som är hård/väldigt seg. Så se upp med lagningarna du som kokar den här kolan som jag gör, dvs upp till 143 grader
Bjuder på lite karamell med nötter, så här på fredagskvällen, och önskar er en trevlig adventshelg. Karamell med nötter2 dl grädde2 dl sirap1,5 dl socker1 dl grovt hackade paranötter1 dl grovt hackade cashewnötter
Hej på er allihop,. Gillar du att göra eget godis till jul. Om du vill avancera från tidigare års knäck, mozartkulor och annat så kan detta receptet var något att prova