Kötträtter

Kötträtter

  • 6 Recept
Rösti orginale

Rösti orginale

Skala och riv potatisen grovt. Vispa äggen. Blanda riven potatis, vispat ägg, pressad vitlök, salt och peppar
Schweizerschnitzel – Gordon Bleu

Schweizerschnitzel – Gordon Bleu

Kalvkött, skinka och smält, rinnig ost – det kan ju inte annat än att bli gott. Schnitzel i alla dess former tycker jag är helt fantastisk mat, wienerschnitzel i alla ära men schweizerschnitzel måste ändå vara den godaste
Wallenbergare

Wallenbergare

Ingredienser Portioner. 4 Wallenbergare 400 g finmalen kalvfärs 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 3 äggulor 3 dl vispgrädde 2 dl ströbröd 50 g smör Potatispuré 800 g potatis 1 dl vispgrädde 1/2 dl mjölk (3%) 50 g smör 1 tsk finrivet citronskal 1 krm riven muskot ca 1/2 tsk salt Ärter 1 dl vatten 2 msk smör 1/2 finhackad gul lök 2 krm salt 200 g frysta gröna ärter Till servering 50 - ca 100 g brynt smör rårörda lingon Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Rotmos

Rotmos

6 port. 2 kålrötter. 4 stora morötter. 7 medelstora potatisar. Vatten så det täcker allt. 2 grönsaksbuljong, tärning