Julmat

Julmat

  • 3 Recept
Julköttbullar med kanel och honung

Julköttbullar med kanel och honung

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 500 gram köttfärs 0,75 dl havregryn 1 msk potatismjöl 1 dl vatten 0,5 dl grädde 1 st ägg 1 tsk lök , riven 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 tsk kanel , malen 1 msk honung , flytande Köp receptet
Brunkål

Brunkål

Ingredienser Portioner. 8 1/2 - 1 vitkålshuvud (ca 1 kg för 8 port) 2 msk smör eller margarin 2 msk sirap 1/2 msk salt 1 krm peppar 2 - 2 1/2 dl grönsaksbuljong (fond eller tärning + vatten) Lägg till i inköpslistan