Crepes

Crepes

  • 5 Recept
Risgrynsplättar med vanilj

Risgrynsplättar med vanilj

Ingredienser Portioner. ca 15 plättar 500 g färdig risgrynsgröt 1/2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1/2 tsk vaniljpulver 1/2 dl hackad sötmandel 2 ägg ev
Enchiladas med köttfärs

Enchiladas med köttfärs

Fräs färsen smulig i olja. Skala och hacka löken och låt den fräsa med ett par minuter. Tillsätt tomatpuré och salsasås och koka ihop
Piroger med olika fyllning

Piroger med olika fyllning

Deg. Blanda mjöl och salt och finfördela smöret häri. Vispa upp ägget med ättikssprit och vatten och häll i smör- och mjölblandningen
Crêpes med räkfyllning

Crêpes med räkfyllning

Vispa samman mjöl, havrekli, salt och hälften av mjölken till en tjock, slät smet. Vispa ner äggen och späd med resten av mjölken