Kryddiga filodegsrullar med dippsås Fräs färs, lök, vitkål, vitlök och purjolök i en stekpanna med olja tills färsen är smulig och fått färg Hemmets Journal
Risgrynsplättar med vanilj Ingredienser Portioner. ca 15 plättar 500 g färdig risgrynsgröt 1/2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1/2 tsk vaniljpulver 1/2 dl hackad sötmandel 2 ägg ev www.ica.se
Enchiladas med köttfärs Fräs färsen smulig i olja. Skala och hacka löken och låt den fräsa med ett par minuter. Tillsätt tomatpuré och salsasås och koka ihop Hemmets Journal
Piroger med olika fyllning Deg. Blanda mjöl och salt och finfördela smöret häri. Vispa upp ägget med ättikssprit och vatten och häll i smör- och mjölblandningen Hemmets Journal
Crêpes med räkfyllning Vispa samman mjöl, havrekli, salt och hälften av mjölken till en tjock, slät smet. Vispa ner äggen och späd med resten av mjölken Hemmets Journal