Idag har jag bakat gluten och laktosfria bullar och blev glatt överaskad på smaken ,de blev goda men att jobba med en glutenfri deg var en ny upplevelse degen var liksom "kort" och inte elastisk men det gick ju bra det med
Klassisk sockerkaka som blir mjuk och saftig. Grundreceptet går att variera med olika smaksättningar, prova till exempel att tillsätta hackade chokladbitar, rivet citronskal, blåbär eller kanel i smeten
Jag har några favoriter när det gäller bakverk och kärleksmums är helt klart en av dem. Med tanke på att det är alla hjärtans dag på torsdag passade jag på att dekorera kakorna lite extra kärleksfullt❤
Rulltårta är världens snabbaste tårta och den går att variera på många olika sätt. Den här gången valde jag att fylla min rulltårta med äppelmos efter säsong, men det går självklart bra att använda sylt, mosade bär, smörkräm eller något annat som man tycker är gott också
Riv mandelmassan och blanda med strösocker. Rör i äggvita tills det blir en slät massa. Klicka eller spritsa ut små kakor på en plåt med bakplåtspapper