Den här paneringen blir grymt krispig. Detta var mina barns favorit när de var små, fast härhar jag förbättrat paneringen, i mitt förra recept la jag kycklingen i ägg och sedan panerade jag med krossade cornflakes och ströbröd
Vänd kopparna upp och ner och forma bakplåtspappret över. Låt dem svalna och stelna. Fyll korgarna strax innan servering (annars står de och blir sega/mjuka)
Huvudingredienserna är mjuka tortillabröd. Här kommer lite olika förslag på fyllningar. Bred philadelfia ost på en tortilla, lägg på tunna skivor av kycklingfile, strö över lite finhackadchilioch lite finstrimlad paprika
Mjuka varma tunnbröd går lätt att forma till små skålar runt en mugg och om man kör dem i ugnen några minuter så har man när de svalnat en perfekt skål att fylla med gott
En fräsch förrätt som passar bra innan en tyngre varmrätt. Den här gången fick denna rätt inleda årets matlagningskurs för Studieförbundet Vuxenskolan - se så fint Ola och Oskar gjorde denna rätt