Mina Favoriter

Mina Favoriter

  • 4 Recept
Mina Favoriter
Högrevsgryta med syrad grädde och sambal

Högrevsgryta med syrad grädde och sambal

Tärna köttet i 2x2 cm stora bitar. Skala och skiva löken tunt. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Bryn lök och paprika i hälften av smöret och lägg åt sidan medans du bryner köttet i resten av smöret
Panerad torsk med dillmajonnäs

Panerad torsk med dillmajonnäs

Börja koka potatis. Skär torsken i fyra eller fler mindre bitar. Lägg upp mjöl på en tallrik och blanda med salt och peppar
Kryddig korvgryta

Kryddig korvgryta

Hacka och stek löken på medelhög värme till den är glansig. Skär korven i bitar och strimla paprikan. När löken är stekt läggs den åt sidan, lägg nu i korv och paprika i pannan och stek tills korven fått färg och paprikan mjuknat något