Det här receptet räcker för ca 6 personer. lördag, den 28 november 2015, kl. 20. 13. Tacopaj. Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
För några dagar sedan köpte jag och min pojkvän en färsk hel laxsida på ICA. Ingenting studenter brukar köpa direkt kanske men nu var det så att den hade kort datum
1kg färsk laxsida1tsk salt3tsk citronpeppar1,5dl färsk klippt dill4dl Havregrädde (oatly imat)1 ZucchiniCooktailtomater1 Citronmargarin att smörja formen med Slå på ugnen på 200°C och smörj en form med margarin och lägg ner laxen
Joodå, jag har ätit både lax och annan fisk sedan sist, både hemma och ute, men inte tyckt att recepten varit så revolutionerande att lägga ut på bloggen
Jag tycker att det är svårt med maräng ibland för oftast så blir den vit och sådär frasig utanpå och seg inuti som man vill ha den men trots att jag använder samma recept och gör på samma vis får den ibland lite färg, blir ljust brun och mest seg och mjuk
Sätt ugnen på 150 grader, lägg ett smort bakplåtspapper i en vanlig långpanna. Börja med botten. rör smör och socker poröst, blanda ner en äggula i taget och tillsätt sedan mjöl , mjölk och bakpulver