Crêpes med räkfyllning Gör crêpes enligt grundreceptet. Fyllning. Skala räkorna, spara några till garnering. Blanda räkor, hollandaisesås och hackad dill i en skål Hemmets Journal
Räksallad med ägghalvor Skala räkorna. Koka äggen. Fördela salladen i en skål. Skär champinjonerna i skivor. Skär gurkan i stavar. Hacka salladslöken fint Hemmets Journal
Räksallad med chilidressing Skala räkorna och lägg dem i en skål i kylen. Skölj salladen och låt den rinna av. Lägg över salladen i plastpåsar och fyll påsarna med luft och förslut Hemmets Journal
Broccolifylld köttfärslimpa med champinjonsås Blanda havre, potatismjöl och mjölk i en bunke och låt svälla i ca 10 minuter. Tillsätt fond, ägg, riven lök, salt, peppar och färs Hemmets Journal
Friterade bananer 1. Blanda mjöl, salt, äggula, öl och smält fett till en jämn smet. Rör ner vattnet och låt stå ca 30 minuter Matklubben.nu