Denna härliga fredagskväll gick jag till min vanliga lilla Libaneshandel och köpte massor av härliga grönsaker och frukter (mest frukter för när det är sommar är det såå gott)
Lasagneplattorna. Dela zucchinin på mitten och gör skivor i mandolinen. Har man ingen mandolin går det bra att skära med kniv eller använda sig av osthyveln
I dag bjuder jag på rawfood chokladrutor med gojiär. Riktig gott blev det, passar perfekt till kaffet till mellanmål för de små eller bara att njuta av en bit när du känner för det
Ner i väskan åker ”rawfood”bollar, frukt, vildriskakor, keso & mellanmålsmuffins med äpple. ”Rawfood”bollarna blev de godaste jag någonsin gjort så därför kommer här recept
Jag testade ett av Leilas rawfood recept för ett tag sen. Jag är lite ny när det kommer till rawfood, för att inte tala om vegansk mat, men jag är faktiskt imponerad över att man på ett naturligare sätt kan göra smarriga desserter som inte innehåller en massa raffinerat socker och gluten